Get Adobe Flash player

05-10-2009 - Column - Krachten bundelen

Krachten bundelen

Steeds meer klanten van ons zijn al overgestapt op glasvezel. De reden is simpel: het is goedkoper. Aangezien telefoon en internet over dezelfde datalijn lopen, dalen maandlasten drastisch. En dat is toch wel het belangrijkste. Daarnaast is glasvezel een goede keus omdat het meer bandbreedte heeft, je er sneller mee internet, het ruimte open laat voor groei in de toekomst en het een stabiele basis is voor bijvoorbeeld diensten als  videoconferencing.

Alleen: hoe kom je eraan? Glasvezel ligt overal ter wereld. In Nederland bijvoorbeeld naar en van buurtcentrales. Het is alleen de vraag hoever je van zo’n lijn zit. In ’s-Hertogenbosch  en omstreken is er ‘Office extra’, een glasvezelring van Ziggo. Daar kunnen bedrijven zich gemakkelijk op aansluiten. Helaas beschikken Vught en Boxtel niet over zo’n ring. Als een bedrijf daar glasvezel wil, draait het helemaal alleen op voor de kosten van het leggen van een kabel. En die kosten kunnen flink oplopen.

Van Wijk Telecom en automatiseerder Emma Solutions bundelen hun krachten, omdat wij vinden dat we glasvezel vanuit de telefonie- én automatiseringshoek moeten bekijken. Samen doen we dat.

Wanneer meerdere partijen zich verenigen, delen ze de kosten en hebben ze een betere onderhandelingspositie wat betreft de prijs. Dus vragen wij bedrijven aan te haken bij ons initiatief. Zo profiteert iedereen dubbel: van de lage maandlasten en van een lagere investering.  En natuurlijk van alle andere pluspunten van glasvezel. 

Norbert van Wijk

< terug naar overzicht
Van Wijk Telecom Vught
Baarzenstraat 11
5262 GD Vught
T. 073 684 06 40
E. info@vanwijktelecom.nl