Get Adobe Flash player

Ecotap-laadzuilen


Duurzame energie vraagt om innovatie. Om nieuwe inzichten en nieuwe technieken. Het vraagt ook om ondernemers die de kracht van de vernieuwing doorzien. Die open staan voor verandering. Die de moed hebben om het anders te doen. Die innovatie omzetten is voordeel voor hun bedrijf. Deelnemen aan het landelijknetwerk van laadpunten is er daar een van.

Meer informatie? info@vanwijktelecom.nl of bekijk de verschillende Ecotap-oplossingen hier:


Ecotap Type SLA_K:
Deze auto-oplaadzuil op krachtstroom is voorzien van communicerende techniek en is speciaal gemaakt voor openbare en vandalismegevoelige plaatsen. Na aansluiting wordt de stekker vergrendeld in de MENNEKES laadcontactdoos. Daarna communiceert de oplaadzuil met de auto. Als alle veiligheidsvoorschriften zijn gecontroleerd, wordt de maximale toelaatbare laadstroom doorgegeven aan uw auto.


Ecotap Type Homebox:
Dit auto-laadstation is ontwikkeld op gebruiksgemak en is verkrijgbaar in drie modellen. Na aansluiting communiceren deze laadstations met de e-auto. Als alle veiligheidsvoorschriften zijn gecontroleerd, wordt de laadstroom doorgegeven aan uw auto.


Ecotap Type FLEX Homebox:
Heeft een FLEXibel krulsnoer uitrekbaar tot 4 meter. De stekker type 1 of 2 is direct aan te sluiten op uw auto. De start/stop procedure is door middel van een drukknop


Ecotap Type Z:
Deze oplaadzuil is uitermate geschikt voor het veilig laden van fietsen, scooters of scootmobielen. De Z-oplaadzuil genereert middels een lichtpaneel stroom die in de laadzuil opgeslagen wordt. Deze oplaadzuil heeft geen externe stroomaansluiting nodig en is volledig selfsupporting. Heeft stroombeperking & aardlekbeveiliging met volledige automatische reset.

Door zijn indrukwekkende verschijning (4.15 meter hoog) is deze erg uitnodigend en representatief voor de omgeving.


Ecotap Type SL:
Deze oplaadzuil is uitermate geschikt voor het veilig laden van fietsen, scooters of scootmobielen. Deze oplaadzuil heeft een stroomaansluiting nodig. Heeft stroombeperking & aardlekbeveiliging met volledige automatische reset.

Door zijn mooie uitstraling is deze laadzuil erg uitnodigend en representatief voor de omgeving.


Ecotap Type WL:
Dit oplaadpunt is speciaal gemaakt om te plaatsen tegen wanden en muren. Er zijn 3 aansluitpunten voor fietsen, scooters en scootmobielen. Natuurlijk is dit oplaadpunt volledig vandalismebestendig.


Van Wijk Telecom Vught
Baarzenstraat 11
5262 GD Vught
T. 073 684 06 40
E. info@vanwijktelecom.nl

Officieel business-partner van: