Get Adobe Flash player

Sprekers

Dr. Peter van Eijk geeft zijn gehoor nieuwe inzichten in het management van complexe informatie-technologie. Hij brengt mensen en technologie met elkaar in verbinding. Van Eijk  studeerde aan de Universiteit Groningen, deed  promotieonderzoek bij de Universiteit Twente en bouwde zijn internationale onderzoekservaring uit bij AT&T Bell Labs in New Jersey. Voordat hij aan de slag ging als onafhankelijk adviseur, creatief troubleshooter, presentator en coach werkte hij onder meer voor EDS en Deloitte Consultancy.   

Gerald Essers helpt met zijn team van TIJDwinst.com  mensen en bedrijven om hun tijd zo optimaal mogelijk te benutten met behulp van praktische technieken en inzichten die helpen om slimmer te werken en leven. Met genoegen inspireert hij een groot aantal organisaties waaronder Shell International, Vodafone, HP, Heineken, diverse Ministeries en de Raad van State.

Robert Tomohamat is zo’n vier jaar werkzaam bij Cisco Nederland. In die tijd was hij de drijvende kracht achter de introductie van het MKB portfolio. Tegenwoordig bekend onder de vlag Small Business Pro, biedt dit specifiek voor het MKB ontwikkelde oplossingen die voorzien in LAN/WAN, security, wireless en voice. Als Collaboration specialist – het natuurlijke vervolg op Unified Communications – biedt hij inzicht in de mogelijkheden voor partners en klanten om op andere manieren samen te werken met behulp van Cisco oplossingen.   

 Alexander Kalkman is Marketing Manager Enterprise Solutions bij Vodafone. Kalkman heeft 17 jaar internationale sales en marketing ervaring waarvan 11 jaar in ICT bij Hewlett-Packard en Vodafone. Momenteel is hij verantwoordelijk voor de marketing van Enterprise Solutions, een afdeling binnen Vodafone die geintegreerde telecommunciatie diensten levert aan de zakelijke markt. Waarbij onze Business Partners een belangrijk rol spelen in het bieden van de juiste oplossing voor de klant.

 

Van Wijk Telecom Vught
Baarzenstraat 11
5262 GD Vught
T. 073 684 06 40
E. info@vanwijktelecom.nl

Officieel business-partner van: