Get Adobe Flash player

27-02-2009 - Persbericht - Belevingscentrum in Veghel

Belevingscentrum in Veghel

Onder het motto ‘zien en voelen hoe telecom werkt’, demonstreert de telecomspecialist totaaloplossingen voor de zakelijke markt. Het Belevingscentrum is gevestigd aan de NCB-laan 117c in Veghel. “Van Wijk Telecom kijkt verder dan alleen data- en telefonieoplossingen”, legt directeur Norbert Van Wijk uit. “Het gaat bij ons om het totaalplaatje. Ondernemers willen weten welke oplossing bij hun bedrijf past. Wij gaan met hen om de tafel en adviseren een passende aanpak. De oplossing kan bijvoorbeeld op het gebied van Unified Communications liggen. Het bundelen van data- en telefoniestromen biedt vaak financiële en praktische voordelen. Dan is het prettig om te laten zien waar je over praat. Want hoe dat precies in zijn werk? Dat laten we zien in ons nieuwe Belevingscentrum in Veghel. We tonen letterlijk hoe telecom werkt.

Zien en voelen

“Hoe gaat een videoconference in zijn werk? Wat gebeurt er als iemand u belt via een ip-verbinding? Hoe maakt u optimaal gebruik van alle nieuwe ontwikkelingen op communicatie- en datagebied?”, somt de directeur op.  “Van Wijk maakt het haar klanten graag gemakkelijk. Daarom laten we in Veghel zien, voelen en proeven hoe telecom werkt.” Het bedrijf bestaat ruim dertien jaar en heeft ook een vestiging in Vught. Met de uitbreiding in Veghel focust Van Wijk Telecom zich nóg meer op de zakelijke markt.

Goede basis

“Ons doel is efficiënter werken en communiceren”, stelt Van Wijk duidelijk. “We bieden intelligente, kostenbesparende totaaloplossingen voor data- en telecomsystemen van bedrijven. We houden overal rekening mee en creëren een goede basis. Want die is onontbeerlijk.” Van Wijk werkt samen met partners om de klus in één keer te klaren. “Maar wij coördineren alles. Zo houden we de regie.”
Van Wijk Telecom is preferred businesspartner van KPN, Vodafone en Cisco.

 

< terug naar overzicht
Van Wijk Telecom Vught
Baarzenstraat 11
5262 GD Vught
T. 073 684 06 40
E. info@vanwijktelecom.nl