Get Adobe Flash player

14-01-2011 - Column - Angry birds, happy managers

Angry birds, happy managers

Weleens van Angry Birds gehoord? Dat zijn de vogeltjes die furore maken in een speeltje voor op de iPad.  Het is een hit en miljoenen mensen op de wereld raken verslaafd aan dit digitale tijdverdrijf. De kinderen zijn er dol op maar ook als ondernemer kun je er even je lekker je agressie mee botvieren. Een happy manager dus, dankzij de Angry Birds en je iPad. Als trotse bezitter van zo’n modern device zit je met een dilemma. Is die iPad nou voor zakelijk gebruik, of is het een leuk speeltje? Of allebei? Kijk, Apple laat dat slim in het midden, de markt zal het uitwijzen.  

De opmars van de iPad is ingezet. Let maar op, u ontmoet steeds meer ondernemers die met zo’n tablet tegenover u zitten. Voordeel is ook dat je op een praktische manier overal op internet kan, mits je natuurlijk gebruikmaakt van een 3G simkaart. We adviseren u er graag over. Aan de snelweg van de mobiele internetverbindingen wordt druk gewerkt, nog even en het gaat minimaal net zo snel als op de PC thuis. Als zakelijke gebruiker is het dan ook geen enkel probleem om in te loggen op je server. De denk- en verbetersnelheid van je iPad is hoger dan die van je laptop.

Natuurlijk, zeker op zakelijk gebied is de ontdekkingsreis pas begonnen. Maar, hier bij Van Wijk geloven we wel in een gezonde toekomst voor de tablets, de iPad in het bijzonder. Ik heb net mijn mail nog bekeken via mijn iPad. Ik leg het nu op de bank en mijn zoontje is in de buurt. Weet dus bijna zeker dat ik dadelijk de Angry Birds over het schermpje zie vliegen. Misschien dat ik hem ga helpen op een hoger level te komen…

Norbert van Wijk
Directeur

 

< terug naar overzicht
Van Wijk Telecom Vught
Baarzenstraat 11
5262 GD Vught
T. 073 684 06 40
E. info@vanwijktelecom.nl