Get Adobe Flash player

16-06-2011 - Column - Glasvezeloorlog

Glasvezeloorlog

Veni, vini, vici. De afgelopen maanden leek het wel oorlog in Vught, glasvezeloorlog wel te verstaan. Bewoners konden door de aanbiedingen het bos niet meer zien. Maar de belofte van glasvezel met snel internet, veel bandbreedte en altijd bereik, is voor iedereen aantrekkelijk. Gelukkig is de kogel door de kerk: het burgerinitiatief van glasvezel, aangelegd door Reggefiber, gaat door. Mede dankzij woningcorporatie Woonwijze. En dat betekent automatisch een doorbraak voor glasvezel voor de zakelijke markt.

In Vught vind je de bedrijven verspreid door heel de gemeente. Dat maakt het lastig om samen een collectief te vormen en glasvezel te financieren. Nu glasvezel wordt gelegd voor particulieren, lift de zakelijke markt mee op dat succes. Maar qua dienstenpakket simpelweg aansluiten bij de particulieren is geen optie. De wensen van een bedrijf zijn anders dan die van een huishouden. Van Wijk Telecom weet wat ondernemers nodig hebben en biedt straks een slim pakket aan diensten speciaal voor hen.

Waarom moet je ‘fiber to the office of home’ willen? Omdat het sneller, beter en mooier is. Kijk naar de laatste jaren en de enorme groei aan mogelijkheden op het gebied van internet, apps, tablets, digitale televisie en ga zo maar door. Wie weet wat de toekomst voor ons in petto heeft? Dan kun je maar beter voorzien zijn van het financieel aantrekkelijke glasvezel. Vught is klaar voor de toekomst, de glasvezeloorlog is gewonnen!

Norbert van Wijk
directeur

< terug naar overzicht
Van Wijk Telecom Vught
Baarzenstraat 11
5262 GD Vught
T. 073 684 06 40
E. info@vanwijktelecom.nl