Get Adobe Flash player

14-12-2011 - Column - Column: Inspirerende telefonie

Column: Inspirerende telefonie

Bij een loodgieter denk je aan buizen, afvoer en verwarmingsinstallaties. Traditioneel handwerk in plaats van innovatie en duurzaamheid. Niets is minder waar bij Harry Immens 9000, Installatie bv. Dit bedrijf in klimaatbeheersing, sanitairtechniek, gebouwbeheerssystemen en duurzame installaties loopt ver voorop. En dus kon de telefonie niet achterblijven.

Harry Immens 9000 betrok in augustus het nieuwe pand voorzien van thermo-geografische verwarmings- en koeltechniek, met op het dak 800m2 aan zonnepanelen. Het pand stoot geen CO² uit. Harry Immens 9000 koopt wanneer nodig alleen energie in die is opgewekt in waterkrachtcentrales. Aan Van wijk Telecom de eer om een Vast-Mobiel telefooncentrale aan te leggen op de nieuwe locatie. Zodat alle medewerkers altijd bereikbaar zijn, of ze nou rondom het pand lopen, aan hun bureau zitten of bij de klant bezig zijn. Bij Vast-Mobiel schakelt de centrale namelijk automatisch over naar de juiste methode van bereikbaarheid. 

Inspirerend om een bedrijf zo te zien pionieren op diverse gebieden. Om het te zien, en niet alleen erover te praten. Maar denk nou niet: Vast-Mobiel is alleen voor de pioniers onder de ondernemers. Het is ook een prachtige oplossing voor bedrijven met een wat traditioneler karakter. Helemaal omdat u de investering terug verdient door de lagere telefoniekosten. En dat is voor iedereen interessant.

Norbert van Wijk
Directeur

< terug naar overzicht
Van Wijk Telecom Vught
Baarzenstraat 11
5262 GD Vught
T. 073 684 06 40
E. info@vanwijktelecom.nl