Get Adobe Flash player

08-06-2009 - Column - Mobile Twinning

Mobile Twinning

“Mobile Twinning is de nieuwste trend op telefoniegebied. Weer zo’n hippe Engelse term, denkt u misschien, maar Mobile Twinning is vooral een slimme en praktische telecomoplossing. Het koppelt uw vaste met uw mobiele telefoon. Zo bent u altijd op hetzelfde nummer bereikbaar.  

Wanneer iemand belt naar uw doorkiesnummer op de vaste lijn, gaan beide telefoons rinkelen. U kiest welke u oppakt. Buiten de deur, neemt u de mobiele telefoon op. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden omdat het om een interne lijn gaat. Wilt u even niet gestoord worden? Dan stelt u dat in op uw mobiel en wordt de beller automatisch doorgeschakeld naar secretaresse of voicemail. Dat betekent dus ook één voicemail voor vast en mobiel. Dus geen gehannes met niet afgeluisterde voicemails of gemiste telefoontjes.

Van Wijk Telecom heeft Mobile Twinning ingezet bij een lokale makelaar. Makelaars zijn soms op kantoor, maar meestal onderweg van afspraak naar afspraak. De telefoniste had een dagtaak aan het bijhouden van wie waar was. Nu gaat automatisch de mobiele telefoon over, terwijl de makelaars niet hun mobiele nummer hoeven uit te delen. Want soms bewaart u dat nummer liever voor een select groepje bellers. Mobile Twinning is een techniek die gekoppeld is aan VoIP platvorm. Het is een mooi voorbeeld van hoe telefonie over IP allerlei voordelen oplevert. In efficiency én in betaalbaarheid.”

Norbert van Wijk

< terug naar overzicht
Van Wijk Telecom Vught
Baarzenstraat 11
5262 GD Vught
T. 073 684 06 40
E. info@vanwijktelecom.nl